KIK VAGYUNK

Ez a mi történetünk

Régóta tapasztaljuk, hogy a vállalkozások nem engedhetik meg maguknak a marketing stratégia alkalmazását, új logótervezést, weboldal megrendelést, modernizálást, melyet nagyon sajnálunk. Ez az indíttatásunk, hogy számukra elérhetővé tegyük a online webes jelenlétet, a szükséges hirdetéseket és marketing, reklám anyagokat emberbarát árakon.


Érezte már úgy, hogy a cégének marketingje irányíthatatlanná kezd válni? Nem aktuálisak az információk, totál fejetlenség van, a megbízók felé nem egységes információ közlés történik és már nem igazán átláthatók a napok, hetek és emiatt csökken a megbízás és az ügyfelek száma. Esetleg új céget alapít és olyan sok a feladat, hogy a marketing feladatok háttérbe szorulnak és emiatt döcögős a kezdés, reménytelennel tűnik.

Sajnos sok ügyfelünk érzett így, de ez már a múlté!

Szakértelmünk, tanulmányaink, tapasztalataink mély, stabil alapot ad annak, hogy a cégeknek, akik megkeresnek bennünket online marketing támogatást adjunk.

20 éve foglalkozunk az alábbiakkal, melyet jó szívvel ajánljuk mai napig mindenkinek világszerte:

- logók készítése, weboldalak modernizálása, több menüs weboldalak elkészítése domain név igénylésével, kapott anyagból is és általunk készített szakmai anyagokból is

- szórólapok, katalógusok online elkészítése flip (lapozás) alkalmazásával is

- marketing tanácsadás, a cég marketing stratégiájának átvilágítása, javaslat készítése a hatékonyabb működésért, hirdetések elkészítése

- social média alkalmazása a cég életéből igények szerint költséghatékony megoldásokkal 

- fotózás: termékek, portrék, események, ingatlanok, cégismertető képekben, hobbi

Készítsd el weboldaladat ingyen!